BASSIE & ADRIAAN - EEN GOUDEN VANGST


Een allememachies leuk spel van Bassie & Adriaan!

 

Bassie en Adriaan stuiten op een kaart die naar een geheimzinnig kasteel leidt waar een schat verborgen is... Maar ook de bekende boeven Vlugge Japie, B100, B2 en natuurlijk de Baron weten ervan! Het is aan Bassie en Adriaan om de schat te vinden en de boeven te stoppen.

 

Bassie en Adriaan schitteren samen met alle figuren uit de bekende televisieserie in dit vrolijke en spannende avontuur. Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is een avontuurlijke puzzelgame voor kinderen vanaf 3 jaar oud met de originele stemmen en liedjes uit de serie.**Belangrijke kenmerken van Bassie & Adriaan: Een gouden vangst**

- 10 mini games: Speel verschillende kindvriendelijke mini games.

- Spelenderwijs leren: Speel allerlei breintrainer-spelletjes speciaal ontwikkeld voor kinderen.

- Peuters en Kleuters: dit spel is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters, in samenwerking met Bassie en Adriaan!

- Advertentie vrij: dit spel bevat geen advertenties, dataverzameling of in-app koopopties. Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is een volwaardig product zodat het spel veilig is voor kinderen.

 

**Veilig en betrouwbaar voor kinderen**

Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is een compleet premium product, zonder advertenties van derde partijen of andere verassingen – alles is gericht op een veilige omgeving van het kind.

 

Bassie & Adriaan: Een gouden vangst is ontwikkeld door studio Midnight Pigeon in samenwerking met de echte Bassie & Adriaan.

Midnight Pigeon ontwerpt en ontwikkeld leuke en leerzame games voor kinderen, met een focus op het eigen tempo van een kind. Uiteraard staat de veiligheid centraal, de spellen zijn datavrij, vrij van interactie, zonder advertenties en zonder notificaties. Andere spelletjes van Midnight Pigeon zijn hier te vinden: https://apps.apple.com/nl/developer/midnight-pigeon/id979666362

 

©Midnight Pigeon ©Bassie Produkties en Adrina Producties BV