BASSIE EN ADRIAAN ONTVANGEN AWARD VOOR 100 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE


 

Vlaardingen, 7 augustus 2020 - Bassie en Adriaan hebben vandaag een award ontvangen voor 100 miljoen views op hun officiële YouTube-kanaal. De video’s van het duo worden nog dagelijks massaal bekeken. Het aantal views groeit momenteel zelfs met meer dan 1,5 miljoen views per maand. De award is een initiatief van Jitze de Raaff (CTM Entertainment)Martijn Passchier (MP Theatertechniek) en Sjef Scholte (Mountain Road Entertainment Group)


 

Bas (84) en Aad (77) van Toor zijn waanzinnig trots op hun succes. Niet alleen op YouTube zijn Bassie en Adriaan nog steeds razend populair, ook op Apple Music en Spotify wordt er nog massaal geluisterd naar de liedjes van de clown en acrobaat. “We blijven ons verbazen over het enorme succes en de eindeloze support van onze fans. Het is geweldig dat men nog steeds zo intens geniet van onze video’s en liedjes”, aldus de broers van Toor. 

 

 

Later dit jaar wordt het duo in Museum Vlaardingen geëerd met een eigen tentoonstelling: Bassie & Adriaan - een schat aan herinneringen. De expositie is een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen en rekwisieten en foto- en filmmateriaal.

De tentoonstelling is van 14 oktober 2020  tot 16 mei 2021 te zien in Museum Vlaardingen.

Veel gestelde vragen over de tentoonstelling vind je hier.